Buzz: Product Feedback

Beta Glitch: Links within a course are not showing up in Beta

Follow
Answered
Wendy Cooley

#1 The course link shows up fine on my splashscreen when I go to through the BH Syllabus route to editing the course content.

#2 When I go through the Beta Editor tool for editing the course content, the inner-course link is not activated and will not pull up the Assignment linked .

#3 The inner-course link now does not show up in the regular Buzz classroom. It is broken. I believe that going into Beta broke the link that was showing in the BH Syllabus. I believe that these links did work in Buzz before I looked at the assignment in Beta.

That is problematic if links within a course do not transfer over with Beta. It means I will have to remake them throughout the entire class.

(I have screen shots of all of this that I can email you.  They will not fit in this box.)

Comments (5)

Sort by
Brad Marshall
  • Agilix team member

Hey Wendy, we would love to be able to look into these more closely but will need some more details. To avoid exposing sensitive data, could you work with your point-of-contact (Noel) to create a ticket about this?

0 Comment actions Permalink
Dan and Wendy Cooley

Thank you. I have sent him all the details!

0 Comment actions Permalink
Wendy Cooley

Hi! Same complaint as before. But now I am only using Editor (not using Syllabus at all for any reason since 5 days ago).

I am really discouraged by the fact that my links are breaking any time I open a page in the new Editor. It means any page I go into to proof read or make a change on, now does not work with the inner-course links. Just had it happen again in 14.4 TEACHING ENGL100A.

1. The link worked when I looked at the page in "Activities" to see what the student sees.
2. Then I go into Editor and save some changes on the page(where BTW in the editing bar, it shows no link has been formatted for the Lesson 14 Reading Assignment) --then presto when I go back to "Activities" to view the page, the link is now gone, even though I did nothing to change it in any way.

3.  Somehow, just going into the new Editor is breaking my link.  :(  This is going to make a lot of extra work for me.  :(

0 Comment actions Permalink
Brad Marshall
  • Agilix team member

Hey Wendy, did you have your team create a ticket for these issues? I know there have been some fixes implemented and coming soon, but don't know if it is related to your tickets.

0 Comment actions Permalink
Wendy Cooley

Yes, Noel said he did a ticket.  However, supposedly there is no way to fix it?  I am doing a work around by changing all my splash pages to Google docs so that I will not be affected (hopefully) by any future changes that Buzz makes. :)

 

0 Comment actions Permalink
Please sign in to leave a comment.